Musikkfolkehøgskolen Viken.

Velkommen til Innlandstreffet og samling for tillitsvalgte

Sett av helgen 12. – 14. januar 2024 allerede nå.

LA5G Gjøvik og Totengruppa inviterer deg til stor samling for radioamatører både i og utenfor Innlandet. Det blir selvsagt junk-salg, foredrag og masse sosialt med mulighet til å kjøpe seg en kaffetår og vaffel.

Vi får også besøk av NRRL med sin medlemsbutikk og Christech tar med seg deler av sin butikk. Er det ting du vet du skal kjøpe hos Christech kan det forhåndsbestilles fraktfritt til samlingen.

Treffet blir på Musikkfolkehøgskolen Viken, Østre Totenveg 120, 2816 Gjøvik

Denne helgen vil ansatte og tillitsvalgte i NRRL også samles på Musikkfolkehøgskolen Viken, så det skulle øke sjansen for mye faglig prat. Tillitsvalgte får tilsendt e-post med informasjon.

Det vil bli mulig å bestille seg et varmt lunsjmåltid og bli med på en festlig middag på kvelden sammen med de tillitsvalgte.

Preliminær arrangementsplan

Fredag ettermiddag/kveld vil det bli servert varm mat og det legges opp til sosialt samvær for deltagerne som velger å ankomme i løpet av fredagen.

Fra lørdag morgen vil det bli faglige fellesmøter og gruppemøter for NRRLs tillitsvalgte. Dette foregår parallelt med HAM-treffet, men allikevel tilrettelagt på en slik måte at også tillitsvalgte kan få med seg en passende god porsjon HAM-treff.

Lørdag 13. januar vil altså være dagen hvor mye skjer, og denne dagen avsluttes med en hyggelig middagstilstelning med hjemmelaget mat og duk på bordene.

Søndag morgen og formiddag vil bestå av faglige møter. Hele arrangementet avrundes med et varmt måltid, litt utpå dagen.

Med denne planen vil det være mulig å ankomme lørdag morgen, om det skulle være ønskelig. Skulle det være ønskelig med avreise lørdag kveld så er dette selvsagt også mulig.

Det vesentligste faglige vil foregå på dagtid lørdag. Det vil også bli lagt opp til fleksibel avreise søndag.

Overnatting skjer på skolens internat, på dobbeltrom. Det er fullpensjon og alle måltider vil være inkludert for de som velger overnatting ved skolen.

Inngangsbillett koster:

  • NRRL medlem: 50,-
  • Andre: 150,-
  • Junkbord: 50,-

Måltider og overnatting må forhåndsbestilles.

Mer informasjon og påmelding kommer snart. Det viktigste er at du setter av helgen allerede nå.

Transport til/fra Gjøvik

Kommer du med fly til Gardermoen er raskeste transport videre til Gjøvik å ta tog RE10 fra Gardermoen og nordover til Moelv. Herifra går korresponderende bussrute 100 til Gjøvik Skysstasjon. I rushtiden fredag ettermiddag er det avgang en gang i timen. Ellers hver annen time. Mellom Gjøvik skysstasjon og folkehøgskolen vil det bli arrangert skytteltransport med privatbiler. Det er en kort tur på 2,3 km, og 5 min. med bil. Det går også tog fra Oslo S til Gjøvik skysstasjon hver annen time. Fra Gjøvik til Oslo hver annen time søndager. For deg som kommer med egen bil så vil det være gode parkeringsmuligheter på skolens område. Mer detaljert informasjon om transportmulighetene vil komme.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.