Gjengitt med tillatelse fra Harstadgruppen av NRRL

Velkommen til Nord Norsk Hammeeting i Harstad

Harstadgruppen av NRRL arrangerer NNHM 2022 på Harstad Folkehøyskole i pinsen 2022, dvs. fra fredag 3.juni til og med søndag 5. juni 2022.

Sommerhotellet Harstad Folkehøyskole ligger idyllisk til på Trondenes like utenfor Harstad. Du går inn til byen på 20-30 minutter.

Denne bynære plasseringen, sammen med fasiliteter som gjør at vi alle kan være samlet på et sted, tror vi skaper et godt arrangement for alle deltakere.

Skal vi lykkes med dette arrangementet er vi avhengig av nok påmeldte og vi har lagt opp til en prosess hvor vi vil prøve å aktivere de enkelte nordnorske gruppene for å få på plass et godt innhold og en god deltakelse.

Program for NNHM 2022

Vi arbeider løpende med å få til et så godt program som mulig. Det har nå gått to år uten NNHM på grunn av pandemien, så nå har du sjansen til å treffe et samlet radioamatørmiljø i nord og både oppleve gode sosiale forhold og samtidig få påfyll av interessant radioamatørstoff.

Har du forslag til tema du ønsker at vi skal ha fokus på så send ditt innspill til harstadgruppen@nrrl.no og merk e-posten med teksten “Forslag til tema”.

De tradisjonelle agendapostene som Formannsmøte og Tinget er selvsagt med. På det sosiale plan blir det både grillaften, trafokast og festmiddag.

NNHM Lotteri

Det blir kjørt i gang et lotteri med fine premier som trekkes under Festmiddagen. Vi sender loddbøker ut til de enkelte gruppene og ber om at flest mulig støtter opp om dette.

Lisensprøve

Det arbeides med å legge til rette for avvikling av lisensprøve under samlingen. Det går nå flere digitale kurs som har påmeldte fra Nord-Norge og de, og andre, som er klar for å ta prøven kan ta denne som en del av NNHM 2022.

NRRL vil være godt representert

HQ besluttet under sitt møte 2. mars at følgende personer fra NRRL vil delta på Nord Norsk Hammeeting 2022:

  • NRRLs president LA3PNA Thomas Snare Knutsen
  • NRRLs generalsekretær LB7ZG Bjørn Myrvold
  • Anne Marie Jernquist, som vil betjene en liten stand med et utvalg av aktuelle varer og nyheter fra NRRLs butikk

Harstad

Harstad ligger på Norges største øy, Hinnøya. Vi er ca. 25.000 innbyggere. Byen er for tiden preget av betydelig fornying og modernisering. Harstad er Festspillbyen i nord og her finner du et rikt kulturliv, mange spennende bedrifter og mange gode restauranter og spisesteder.

Du kan gjøre deg litt kjent via Harstad Turistkontor.

Du kan også se på hjemmesiden til vår samarbeidspartner for NNHM 2022 NorthUp. De driver sommerhotellet på Harstad Folkehøyskole.

Påmelding

Påmeldingsskjema for årets NNHM finnes på Harstadgruppens nettsider.

Nord Norsk Hammeeting 2022 tilbyr medlemmer av Norsk Radio Relæ Liga 100 kroner i rabatt på deltakeravgiften.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.