Harstad sentrum. Foto: LA7IM Per

Velkommen til Nord-Norsk Hammeting 2024 i Harstad

Årets utgave av Nord-Norsk Hammeeting er den 46. i rekken og fokuserer på krisekommunikasjon, et svært sentralt tema i dagens geopolitiske situasjon.

Påmeldingsfrist: 28. april 2024.

Harstadgruppen LA1H har gleden av å arrangere Nord-Norsk Hammeeting 2024. Arrangementet foregår fra fredag 7. juni 2024 til og med søndag 9. juni 2024.

Vi ønsker også velkommen til NRRL som avholder sin generalforsamling som en del av NNHM24 – på søndag 9. juni 2024 fra 12.00 til 15.00.

Vi har lagt arrangementet til Harstad Folkehøyskole, samme sted som i 2022.

Dette er et idyllisk og bynært område som også har den fordelen at vi kan være samlet ett sted under hele arrangementet.

Årets NNHM

Vi arbeider i tida framover med å sette sammen et godt program og følgende er avklart:

  • NRRL kommer med sin utstilling og vil også avholde sin generalforsamling.
  • Christech AS kommer med en utstilling og en presentasjon.

Tidligere år har det vært fokus på Sambandstjenesten og spesielt søk og redning. I år vil vi fokusere en god del på krisesamband – dette er på linje med signaler fra myndighetene knyttet til den geopolitiske situasjonen.

Vi legger også opp til å ha noen faginnslag – kanskje om så spennende saker som hvordan KI (kunstig intelligens) kan påvirke fremtidens amatørutstyr.

I tillegg vil Midt-Tromsgruppa orientere om deres jubileum i 2025 – de kan feire at det er 100 år siden LA1A hadde sine første QSO-er med USA på de korte bølgene, ved LA1A – Norges første lisensierte amatør, telegrafbestyrer Johs. Diesen som kjørte fra Moen i Målselv.

Det blir også tradisjonelle innslag som grillaften, trafokasting, auksjon, lotteri, ting, NRRLs time og festmiddag lørdag aften.

Vi legger opp til at deltakerne skal ha tid til å snakke sammen, bli bedre kjent og utveksle erfaringer.

Påmelding

Påmeldingsfrist er: 28. april 2024

Påmeldingsskjema finner du her: https://www.la1h.no/test-pamelding-nnhm24/


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.