Årets YOTA arrangerer i Kroatia.

Vil du være med til YOTAs Sommerleir i Kroatia?

Zdravko Emil Balen, 9A9A og Philipp Springer, DK6SP melder at den 10. Youngsters On The Air Summer Camp vil bli holdt i Kroatia, i byen Karlovac ikke langt fra hovedstaden Zagreb. HRS (Croatian Amateur Radio Association) vil være vertskap for arrangementet, som vil finne sted 6. – 13. august 2022.

På YOTA Camp vil vi fortsette med Train-The-Trainer (TTT) programmet som hovedtema gjennom uken. Deltakerne vil være involvert i workshops der de får ferdigheter til å starte lignende amatørradioungdomsbegivenheter når de kommer hjem. Som sådan har vi som mål å skape en snøballeffekt, og sørge for at det blir flere og flere YOTA-arrangementer over hele verden, slik at andre ungdommer og nykommere kan glede seg over amatørradio.

TTT vil imidlertid ikke være det eneste temaet for arrangementet. Det vil være tid til å prøve ut det nyeste utstyret, bygge kit og besøke hovedstaden og kysten! Siden det er mange nasjonaliteter som besøker leiren, vil det også være kulturelle innslag innenfor programmet, som den interkulturelle kvelden, hvor deltakerne tar med mat og drikke fra hjemlandet, som alle kan dele.

Tilbakemeldinger fra deltakere på tidligere arrangementer tyder på at leirene blir en uforglemmelig uke, hvor mange nye vennskap startes, og gamle gjenopplives. For å få en bedre ide om hva deltakerne får til, sjekk ut galleriet og videoklippene fra tidligere YOTA-leirer på www.ham-yota.com.

Deltakere:
Hvert IARU R1-medlemsorganisasjon inviteres til å delta ved å sende et lag på maksimalt 4 personer. Den endelige teamstørrelsen vil være avhengig av antall totale søknader. Et team består av en teamleder og teammedlemmer. Teamleder er fra 18 til 30 år og teammedlemmene er fra 15 til 25 år.

Når: 6. – 13. august 2022.
Hvor: by Karlovac, 50 km fra hovedstaden Zagreb (https://g.page/hostel-bedem)
Deltakeravgift: €25 per deltaker + reise.
Alle andre kostnader (overnatting, mat og aktiviteter) dekkes!

Lagene vil bli hentet på flyplassen/jernbanestasjonen og kjørt til stedet. Alternativt kan deltakerne velge å reise til Karlovac med egen transport.

Skulle du være interessert i å delta på dette? Ta kontakt med NRRLs kontor via e-post nrrl@nrrl.no innen 1. mai.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.