Bildet viser salen i Harstad, med presidenten og generalsekretærens plass til høyre og teknikken til venstre. Bildet er tatt like før salen fyltes opp med deltakere. Foto: LA3PNA Thomas

Årets generalforsamling er gjennomført

Årets generalforsamling var lagt til Nord Norsk Hammeeting, NNHM, som i år ble arrangert i Harstad.

NNHM startet med grillparty og trafokast-konkurranse på fredagskvelden.

Lørdag og søndag var det en rekke gode foredrag, det ble gjennomført hamting og auksjon. På lørdagskvelden var det en hyggelig festmiddag.

På vei til Harstad. Her fra fergen Drag – Kjøpsnes. Foto: LA6CSA Pål

Alt nødvendig utstyr for å gjennomføre generalforsamlingen samt hele nettbutikken ble pakket inn i en leiebil og kjørt 150 mil til Harstad.

NRRLs nettbutikk og Christech var tilstede med hver sine stands.

Det var stor interesse for de varene vi hadde med oss, og det var mange som kom hjem med spennende lesestoff og NRRL-effekter.

Generalforsamlingen ble gjennomført på søndag. I år var den digifysisk, med deltagere både i salen i Harstad og via Teams.

Litt av teknikken som skal til for å avvikle generalforsamlingen. Foto: LA6CSA Pål

Det er mye utstyr som skal til for å overføre generalforsamlingen. Hele 7 PCer, 4 kameraer og 4 mikrofoner, 2 miksebord, projektor og høyttalere måtte til for å gjennomføre generalforsamlingen.

Kort oppsummering av vedtakene

Hovedstyrets årsberetning, regnskap, budsjett 2024/2025 og kontingent ble vedtatt. Også hovedstyrets lovendringsforslag ble vedtatt. Det innebærer at regnskapet fra og med i år skal revideres av ekstern revisor.

I år skulle det velges to medlemmer for 2 år til hovedstyret. LA7KJ Rune Nilsen og LB1UJ Greta WInther ble begge valgt inn for en ny periode i HQ. Som varemedlemmer for 1 år ble LA1AAA Bjørn Lindberg og LA7ECA Øyvind Hanssen valgt.

Valgkomitéen vil det kommende året bestå av LA2PIA Petter Sørensen (leder), LA2VRA Arnt Wilfred Nygård (medlem), LB5JJ Bård Brekke Johannessen (medlem) og LA9SGA Morten Angvoll (vara).

Det skulle også velges ett medlem til tildelingskomité for Den Gylne Nøkkel for 5 år. Her ble LA4LN Tom V. Segalstad valgt.

To medlemmer ble tildelt Den Gylne Nøkkel

To medlemmer ble tildelt NRRLs hederstegn Den Gylne Nøkkel; LA3LJ Arnljot Brunvoll og LA3QS Kjell Hans Martinsen.

NRRLs hedestegn Den Gylne Nøkkel tildeles radioamatøren LA3LJ Arnljot Brunvoll:

For din mangeårige innsats i Moldegruppen av NRRL.Du har lenge vært en viktig bidragsyter for radioamatørene i Molde, Romsdalen og Sunndalsøra-regionen. Du er en aktiv og hjelpsom person med stor interesse for hobbyen vår.

Ditt engasjement og bidrag innenfor teknikk, organisasjon og antenner har gitt deg fortjent status som “orakelet” for mange. Du har vært kjent som en kunnskapsrik radioamatør og dyktig operatør helt fra tiden din i ARK – LA1K tidlig på 70-tallet. NRRL hedrer deg med den Gylne Nøkkel som trofast medlem gjennom mange år.

Din innsats har betydd mye for mange. En frivillig innsats vi respekterer og setter pris på. Vi takker deg med dette for din innsats for amatør-radiosaken, og ser fram til dine bidrag i årene framover.

President LA3PNA Thomas overrekker NRRLS hederstegn Den Gylne Nøkkel til LA3QS Kjell. Foto: LB1UJ Greta

NRRLs hedestegn Den Gylne Nøkkel tildeles radioamatøren LA3QS Kjell Hans Martinsen:

For ditt enestående engasjement for LA6M Midt-Tromsgruppen av NRRL helt siden stiftelsen i 1994.

Du har lagt ned en solid innsats som gruppas kasserer i alle disse årene. Du, LA3QS, har alltid vært der for gruppens medlemmer, spesielt for nye medlemmer og kommende radioamatører. Du deler villig av din oppmerksomhet og dine kunnskaper. At du også er en habil klatrer, kommer godt til nytte ved gruppas mange antenne-prosjekter.

NRRL hedrer deg med den Gylne Nøkkel som trofast medlem gjennom mange år. Din innsats har betydd mye for mange. En frivillig innsats vi respekterer og setter pris på. Vi takker deg med dette for din innsats for amatør-radiosaken, og ser fram til dine bidrag i årene framover.

Du kan lese hele referatet fra generalfrosamlingen. Du finner det på generalforsamlingssiden.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.