Regler for QSL til norske klubber

Det presiseres at det nedenstående ikke gjelder NRRLs grupper, men kun frittstående klubber som er opprettet av en gruppe amatører. Reglene gjelder tilsvarende for firma-kallesignaler. Spesielle kallesignaler som grupper kan bli tildelt i forbindelse med midlertidige arrangementer er unntatt disse bestemmelser.

Det finnes mange klubb-kallesignaler i Norge som er opprettet til felles glede for radioamatører. Dette kan være DX-klubber, Contest-klubber, Speidergrupper, Field Day-klubber eller lignende. De fleste ønsker å kunne benytte NRRLs QSL-tjeneste for disse kallesignalene, og NRRL tilbyr derfor følgende:

Frittstående klubber som ønsker QSL tjeneste for sitt klubb-kallesignal, kan få dette på linje med enkeltamatører – det vil si at de kan få QSL formidlet via en lokal gruppe. Utgående QSL-kort leveres gruppens QSL-manager, og skal være sortert i henhold til instruks.

Forutsetningen for å kunne benytte QSL-tjenesten er at klubben tegner QSL-medlemskap i NRRL, og betaler kontingent som for ordinære medlemmer. QSL-kort til klubb-kallesignaler hvor det ikke er tegnet QSL-medlemskap, blir returnert avsender påstemplet “Not Member”.


Norsk Radio Relæ Liga
Postadresse: Postboks 20 Haugenstua, 0915 Oslo
Besøksadresse: Nedre Rommen 5E, Oslo
 
Telefon: 22 21 37 90 - kontortid: tirsdag-torsdag kl 09-15 (ferielukket i juli)
Kontaktskjema

© Copyright 2024 Norsk Radio Relæ Liga. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten avtale. NRRL har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.